Bryn skoles musikkorps

Skip Repetitive Navigational Links

Vennligst logg inn

 

Nyheter/Artikler


Her legger vi ut stoff som ikke havner i kalenderen, fordi det ikke omhandler konkrete ting som skal skje. Det kan være alt fra et referat fra en tur, til intervjuer med korpsets medlemmer, til artikler om korpsets historie osv. osv.

Bestill Ullmax på nett og støtt Bryn skoles musikkorps

Bestill Ullmax på nett og støtt Bryn skoles musikkorpsEr du ute etter noen varmende klær for deg selv eller har du startet julegaveinnkjøp?Bestill Ullmax på nett og støtt Bryn skoles musikkorps ved å benytte denne linken: http://www.ullmax.no/?ClubID=6402Mvh Tiltakskomiteen read more »

Høstkonsert: MICHAEL JACKSON

Snarøya Skoles Musikkorps og Bryn Skoles Musikkorps inviterer til Michael Jackson konsert! Tid og sted: Scandic Hotell Fornebu, Søndag 3. november 2013 kl. 18.00 Salg av billetter: Billetter selges i inngangen, 100 kr for voksne, gratis for barn (Ta med kontanter – billetter selges read more »

Loppemarked Høsten 2013

Kjære alle korpsforeldre og musikanter.Forhåpentligvis har alle kunnet lade batteriene i denne helgen etter forrige helgs loppemarked. Vi fortjener det read more »

Invitasjon til Foreldrefest 12. april

Tradisjonen tro inviterer vi til :FEST FOR ALLE FORELDRENE I BRYN SKOLES MUSIKKORPS!!Fredag 12. april kl 20:00 på Rykkinn Grendehus (ved biblioteket, under Rykkinnsenteret)Møt presis - ellers kan du gå glipp av både det ene og det andre ☺. Festen varer til kl. 02:00.  read more »

Meld dere på SOMMERKURS!

Norges musikkorps' sommerkurs er morsomme, lærerike og gir mange nye og gode korpsvennskap. Det er altså ingen grunn til å bli hjemme hvis du har anledning til å reise på kurs. Og korpset betaler halve kursavgiften! Vi har hatt mange musikanter på kurs. Dere som ikke har vært der - og read more »

Juniorkorpset fikk «Stødig rytme prisen» i AM 2013

 Tidlig lørdag 9 mars troppet JK opp for å delta i årets Akershusmesterskap. Mange foreldre var med både som sjåfører og publikum – og vi fikk en flott konsert på lørdagsmorgenen fra korpset vårt! Dommerne skriver i sin tilbakemelding at det var «morsomt read more »

Akershusmesterskapet 2013 - vel blåst!

Flott spilt!HK spilte seg til 81 poeng og 2. ærespris i dag. Det er veldig bra! Det ble 8. plass, og vi ville vel gjerne ha klatret opp en plass fra i fjor. Det gjorde vi dessverre ikke. Men dere spilte et krevende stykke, og for oss som satt i read more »

Kjære alle musikanter, foreldre og venner

Nå som året 2012 ebber ut vil jeg gjerne få takke for dette året. Vi hadde en fin vår, selv om den var litt trist da Geir, vår dirigent gjennom 13 år, skulle slutte. Jeg syns vi hadde en flott tur til Larvik hvor vi fikk satt et skikkelig read more »

Bilder fra årets julekonsert

Da er det lagt ut noen bilder fra årets flotte julekonsert. Se under menyvalg "Bilder" og "Andre album" litt nede på siden. Hvis du har noen gode bilder fra konserten du vil dele, send dem på mail til oddvar.tveito@gmail.com.  read more »