Bryn skoles musikkorps

Skip Repetitive Navigational Links

Vennligst logg inn

 
« Forrige artikkel

Loppemarked Høsten 2013

Kjære alle korpsforeldre og musikanter.


Forhåpentligvis har alle kunnet lade batteriene i denne helgen etter forrige helgs loppemarked. Vi fortjener det etter å ha landet det beste høstresultatet noensinne. Kjempeinnsats måtte til for å håndtere det hele, men ekstra moro når strevet belønnes.


Vi kjørte samme lest med bilder og rammer på eget rom og finlopper på stort bord i gymsalen. Ekstra spennende når vi får så god oversikt og vi bruker både intern og ekstern ekspertise for å prissette godsakene. Litt ståkete ble det med splitt av vesker og kofferter mellom Klær, Bøker og Leker etter at vi måtte forsake et av klasserommene, men vi fant en løsning som fungerte.

 

Det ble en tøff og lang fredag og mange kom seg ikke hjem før over midnatt.  Det var godt med lopper, siste kjøring fylte både låve og garasje med mange tilhengerlass. Det var en kjølig kveld, men de fleste holdt varmen i sjauingen fra lastebiler og videre sortering på de forskjellige avdelingene. Ekstra flott at vi var så flinke til å hjelpe på tvers av avdelingene. Det gjorde at alle hadde det meste på plass da vi gikk hjem den natten.

 

Men hvilken fantastisk lørdag vi kunne våkne opp til. Gnistrende høstvær med sol og praktfulle bjørketrær som ramme rundt skolegården. Vi har virkelig en flott markedsplass for vårt loppemarked! Det var godt med oppmøte før kl 10 og det var jevnt trøkk hele dagen. Kundene koste seg og tok seg god tid. Noen syntes vi hadde for dyre skisko, noen lette etter en bestemt bok, noen hadde kjøpt en designdings, men var ikke helt sikker på hva det var for noe. Men alle kjøpte. Kaker, vafler og pølser solgte som bare det!  Det hele resulterte i et supert dagsresultat.

 

Søndagen kom med samme flotte vær og det var minst like mange folk på startstreken på dag nummer to. Nyinnkjøpt ladning pølser sørget for at kafesalget gikk strykende også denne dagen. Posesalget ble drøyd i det lengste. «Vi selger jo som bare det!»  På slutten av søndagen var suksessen et faktum. Best-ever høstresultat! Og pizzaen smakte om mulig enda bedre!

 

En kjempestor takk til alle foreldre og alle kjempeflinke musikanter som har brukt fritiden til loppekjøringer, telefonvakter, forberedelser og selve loppemarkedet som er avgjørende for korpsets aktiviteter og økonomi. Ekstra gøy at så mange tidligere korpsforeldre og andre bekjente var med og hjalp oss denne høsten. Stor takk til alle, uansett om de var med noen timer, en kveld eller hele helgen.

 

Er det mulig å gjøre noe bedre eller smartere? Eller var det noe som fungerte kjempebra? Bidra ved å sende dine tips og forslag til din avdelingsleder eller brynkorps@gmail.com, gjerne i kveld.

 

Med vennlig hilsen

Espen Arnø

Leder tiltakskomiteen

« Forrige artikkel